Over ons

Fijn dat je de moeite neemt om onze website te bezoeken en om je te oriënteren op een goed en warm adres voor je kat tijdens je vakantie.

Samen met mijn man Erik ben ik de trotse eigenaar van een schitterend woonplekje in het Groningse Alteveer. Ik had al geruime tijd het idee om een kattenpension te beginnen, dit gaat terug tot in mijn middelbare schooltijd. Nu we de juiste woonplek hebben, kunnen onze wensen omgezet worden in daden en bestaat “Othelius”.

Katten interesseren me en ik vind het dan ook belangrijk om een juiste omgeving voor ze te creëren en te zorgen dat ze goed in hun vel steken. Katten houden immers van structuur en een vast ritme in hun leven.

We hebben zelf 2 katten rondlopen met ieder hun eigen levensverhaal. Bob heeft ons uitgekozen, toen wij op viste waren bij familie.Onze jongste aanwinst is Mork een lief klein poesje.

Ik heb me goed georiënteerd op de mogelijkheden voor dit pension, of het haalbaar is en wat  ik nodig heb aan theoretische en praktische kennis. Mijn praktijk ervaring heb ik opgedaan bij verschillende bedrijven (dierenspeciaalzaken en dierenasiels) voor mijn detailhandel opleiding en voor het behalen van het vakdiploma ‘besluit houders van dieren: hond en kat’.

Wil je eens komen kijken? Dat kan natuurlijk geheel vrijblijvend! Graag vooraf even bellen, zodat we ook de tijd voor je kunnen nemen.

Janna Wagenaar.