Het pension

Het pension is gelegen in een rustig gebied buiten de bebouwde kom. Er is dan ook weinig lawaai van verkeer.

Verblijven

In totaal hebben we ca. 60 gastplaatsen, bestaande uit 5 ruimtes voor maximaal 1 kat per verblijf, 2 grote groepsruimtes en meerdere kleine groepsruimtes. De kat die ervan houdt om lekker buiten te zijn zal de overdekte en betegelde buiten ren snel waarderen. Onze binnen-verblijven zijn allemaal voorzien van verwarming en van airco. Speciaal voor de genieters hebben we verwarmde vensterbankjes gemaakt…

Er staan allerlei speelobjecten die de kat uitdagen om ook aan fitness te doen. Daarnaast zijn er krabpalen waar volop gebruik van gemaakt kan worden.

Mandjes, slaapdekens en ‘Chill-Out’ plaatsen zijn er voldoende. We hebben de inrichting van de verblijven zo gemaakt dat je kat een speciaal plekje kan innemen in een mand of  vanaf een wandkast kan zitten observeren, want niet voor niets bestaat de uitdrukking “de kat uit de boom kijken” of te wel een afwachtende houding aannemen.

Katten zijn in het algemeen sociaal en vinden in groepen wonen best gezellig. Ook als de katten elkaar niet kennen, zullen ze in een voor hen ‘vreemde’ omgeving elkaar snel accepteren.

Hygiëne

Niet alleen voor het zicht is het schoon, maar ook in de hoekjes moet het schoon zijn. Hygiëne is belangrijk voor ons en voor de gasten (en de baasjes), dit voorkomt ziektes en uitbraken van ziektes. Dagelijks worden alle verblijven, gangen, werkkamers en kantoor schoongemaakt. De kattenbakken worden dagelijks schoongemaakt. Mocht het zijn dat je kat onder spanning/stress wel eens onzindelijk is geef dit dan even door aan ons.