Reserveren nieuwe klanten

In verband met het volgen van een studie ben ik soms minder goed bereikbaar en kunnen de katten op bepaalde dagen niet voor 18:00 uur gebracht en gehaald worden.  Klik hier voor het overzicht van deze dagen.

20 mei en 1 t/m 3 juni 2018 kunnen de katten niet gebracht en gehaald worden. Verzorging is dan uiteraard wel aanwezig.

 

27 april t/m/ 22 mei, 21 juli t/m 24 augustus en 1 tm 14 september zijn de solo/duo verblijven volgeboekt, uiteraard is er nog wel plek in groepsverband.

 

Heb je al eens eerder bij ons gereserveerd en zijn de gegevens niet veranderd, reserveer dan via dit formulier.  

 

 

 Reserveringsvoorwaarden:

 

  • Het pensiondier is maximaal een jaar geleden ingeënt. De inentingen moeten minimaal drie weken voor de opnamedatum zijn toegediend. Het inentingsboekje dien je mee te nemen en bij ons achter te laten.
  • Kattenpension Othelius kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ziekten of ongevallen van het pensiondier.
  • Indien het dier tijdens het pensionverblijf medische behandeling nodig heeft, dan zal de aan het Kattenpension Othelius verbonden dierenarts daarvoor zorg dragen. De kosten van de medische behandeling(en) komen voor rekening van de eigenaar van de kat.
  • De pensionprijs bedraagt: voor de 1e kat €7,00 en voor elke volgende kat uit het zelfde gezin €6,00 per nacht.
  • Bij het eventueel vervroegd afhalen van het pensiondier worden alleen de daadwerkelijke aantal overnachtingen in rekening gebracht tegen de overeengekomen prijs per dag.
  • Er wordt een mail terug gestuurd waarin wordt aangegeven of er voor de betreffende periode plek is. Wanneer de reservering compleet is zie je in het bevestigingsformulier het totaal bedrag.